BERE

 
Fabrica noastra de bere este situata in inima orasului Oradea, intr-o casa monument istoric, protejata din secolul al XVIII-lea. Cetatea orasului este la numai 1 km distanta, piata principala este chiar vis a vis, deasemenea Biserica cu Luna si pasajul Vulturul Negru.
 

NINCASA - PALE ALE

Este o bere cu un puternic gust fructat sau o nota pe baza de plante si cu un gust placut de malt. Berile Pale Ale din Anglia au un gust mai pregnant de plante, iar Pale Ale din USA si Australia au o aroma fructata mai puternica.

Aceste arome sunt datorate hameiului din bere.
Folosim hamei exclusiv australian pentru aceasta bere. Varietatea de aroma variaza da la ananas si grapefruit la alte citrice, asociata cu un gust dulce, placut de malt.
SAPTE REGI - WIENER LAGER

Berea „Wiener Lager“ aproape a disparut din Europa. Doar in America de sud este preparata si bauta in continuare. Prepararea artizanala a berii o readuce in actualitate.

Şi este foarte bine, pentru ca Wiener Lager e o bere cu gust puternic de malt, doar usor amaruie, datorita cantitatii mici de hamei continute. Are si o culoare placuta, de chihlibar.
AURUL ROMANILOR - HELLES

Lager este o bere standard care nu poate lipsi de la restaurant si totusi este ridiculizata.

Este berea care se bea cel mai des in lume. De aceea este foarte greu sa se faca un lager deosebit de celelalte. In berea noastra, acordam o mare importanta perioadelor lungi de maturare, drojdiei corecte si hameiului clasic. Aceasta bere are un gust placut de malt cu arome puternice de hamei.

O bere perfecta pentru a incepe un timp relaxat.
VARADINUM - WEIZEN

Varadinum este o bere germana din grau.Cu această bere, noi nu ne-am jucat cu drojdie si hamei special, ci cu grau, care este un produs clasic Bavarian. O bere Bavareza clasica din grau, trebuie sa contina un gust puternic de banane combinat cu un gust usor de smochine florale de hamei. Aceasta aroma am obtinut-o din drojdie de bere clasica din grau si un hamei traditional german.

Fermentatia este diferită decât la celelalte feluri de bere pe care le avem in meniu. Aici iau o temperatura calda, de 22 ° C, care face impreuna cu drojdia noastra acest gust deosebit. Toti fanii berii din grau vor iubi Varadinumul nostru!CEI MAI BUNI PRIETENI


se intalnesc cu fiecare ocazie la o bere

Privacy Policy Settings